Zdravo ja logo firme

Svaki vlasnik ugostiteljskog objekta, koji svojim kupcima nudi širok asortiman jela napravljenih od raznih sastojaka dužan je da obezbjedi da sva servirana hrana bude bezbjedna za jelo. HACCP standard je međunarodno priznat metod za identifikaciju i upravljanje rizikom koji se odnosi na bezbjednost hrane, može da pruži vašim klijentima, javnosti i nadležnim organima uvjerenje da je program bezbjednosti hrane dobro uspostavljen.
Nakon mnogo godina truda, rada, ideja, otvorena je frima “Zdravo ja” ketering.

Tim iskusnih i licenciranih stručnjaka firme Business Quality Certifications ( BQC) je uspješno izvršio implementaciju, certifikaciju i obuke uposlenika iz sistema sigurnosti hrane HACCP.

Ketering sada radi po sistemu HACCP-a. Osnovan je prvenstveno za potrebe vrtića, sa organskom hranom koju nabavljaju od registrovanih proizvođača. HACCP je obavezan za sve subjekte koji posluju sa hranom, u Srbiji je obavezan od 2006. godine, dok je u BIH postao obavezan od 2009. godine.

Uskoro će u ponudi biti i kompletan ketering na biljnoj ishrani po receptima vlasnice objekta za sve zainteresovane.

Mi smo tu da nam poklonite Vaše povjerenje, jer smo jedini koji prate evropske standarde i obezbjeđuju samo najbolje za svoje klijente!

BUSINESS QUALITY CERTIFICATIONS (BQC)
Centar za ISO standarde i standarde HRANE

Kontaktirajte nas za implementaciju i certifikaciju HACCP standarda putem e-mail adrese ili na telefon: info@bqc-isostandardi.ba
BIH:+387 60 30 22 434 SRB: +381 66 54 23 052

Obuka za IFS food auditore