Poziv za prijavu na webinar: “Alergeni u hrani”

 
Cilj webinara:
  • Cilj webinara je da se detaljnije upoznamo sa značajem upravljanja alergenima posebno u praksi u svim procesima rada sa hranom.
  •  Razvoj svijesti o značaju primjene standarda za različite vrste hrane i različita tržišta.
 
Webinar je namijenjen:
  • Proizvođačima hrane koji rade sa alergenima i koji deklarišu svoje proizvode;
  • Menadžmentu i neposrednim izvršiocima u pripremi hrane spremne za konzumaciju;
  • Potrošačima i drugim zainteresovanim stranama;
  •  Zaposlenima koji pripremaju hranu, posebno onima koji se susreću sa alergenima (obdaništa, hoteli, restorani…).
Predavač je gđa Slavica Jovanović, diplomirani ing.hem.tehn., koja je dio svog radnog vijeka provela u industriji i državnim organima. Posjeduje veliko iskustvo na poslovima implementacije ISO 22000 i HACCP standarda.
 
Vrijeme održavanja webinara: Webinar će se održati putem google meet platforme 17. maja 2025. godine (subota). Nakon webinara i položenog testa, Biznis Kvalitet Certifikacija doo će učesnicima dodijeliti certifikat.
 
Cijena obuke iznosi 140,00 KM / po osobi. Za organizacije koje prijave više od jednog polaznika za istI webinar, odobrava se popust za ostale polaznike u iznosu od 30% visine naknade po učesniku.
 
Naknada za učešće na webinaru uključuje materijal (prezentacije predavača), uslugu online čitanja grupe standarda u periodu od 5 dana odmah nakon završenog webinara, certifikat o pohađanju webinara i materijal.
Prijaviti se možete na broj ☎+387 60 30 22 4343 ili na 📩info@bqc-isostandardi.ba